hej! jag har en fråga till dig :) eller, två rättare sagt. har du läst laurens böcker? isåfall, vad tycker du om dom? jag har läst alla i LA candy serien, och väntar bara på att Style ska gå att beställas. vet du om hon ska skriva någon mer bok?
tack för en bra blogg!

Svar:  Ja, det har jag. Hennes två första böcker i L.A Candy serien. Det är en av dom bästa böckerna jag har läst någonsin. Style boken är inte med i L.A Candy serien, utan Sugar & Spice som är den tredje sista boken i serien. Style boken handlar om Lauren's stil. Och båda böckerna har redan kommit ut i USA.
Hoppas du förstår!

6 kommentarer

Tale

06 Oct 2010 18:13

"utan Sweet litle lies som är den tredje sista boken i serien" - Sugar and Spise er den tredje boken i serien. Sweet little lies er den andre boken!

A.H

06 Oct 2010 18:35

Kan inte du skriva lite kort om böckerna, typ vad dom handlar om och sådär? Är väldigt nyfiken

Mirza

06 Oct 2010 18:36

Tack så mycket, att du sa till! :)

Mirza

06 Oct 2010 18:37

AH - Jo, det kan jag väll! Rätt smart tips faktiskt, tack! :) Men har rätt fullt upp nu med skolan och andra projekt som har med bloggen att göra. Men jag ska försöka göra det en dag.

sara

07 Oct 2010 23:33

hej igen och tack för svaret! jag vet att style inte hör till LA candy serien, det jag menar är att jag har läst alla tre LA candy böcker, men jag har inte läst Style än.

vet du om hon kommer skriva någon mer bok nu? :)

Elin

08 Oct 2010 10:59

Man kan beställa Lauren Conrad Style på Cdon.com :)

Kommentera

Publiceras ej