Nu har ni chansen i sammarbete med Bootskompaniet att vinna ett par HUNTER boots som är en stor kändis favorit! Dessa stövlar är både snygga och perfekta till detta sliskiga väder som väntar nu i höst.

Nu lottar vi ut 2 par, ett par bruna och ett par svarta, så allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att berätta vilken färg du helst skulle vela ha plus storlek. Glöm inte att skriva med din e-post adress så jag lättare kan kontakta er! Tävlingen pågår till 7 oktober, lycka till!

Nicole Richie och Mary Kate Olsen med sina Hunter stövlar.

Grattis Stefan och Elin
Är Heidi och LC vänner igen?
Båda tjejerna har gjort stora framsteg under den senaste tiden eftersom nu pratar det iaf med varandra vilket de inte gjort sedan rykterna om Lauren's sexfilm började spridas. Det var ett stort steg av Lauren att ens dyka upp på Speidi's bröllop, men relationen kommer nog inte bli den samma så länge Heidi är tillsammans med Spencer, och även om de skulle göra slut så tror jag att gapet mellan Heidi och Lauren blivit för stort nu efter alla dessa år så även om de blir vänner igen så tror jag aldrig deras relation kommer bli som från början tyvär.

Vad heter Audrinas nuvarande kille ?
Han heter Corey Bohan och är BMX proffs.

vad tycker du om jayde nicole?
Jag tycker att hon verkar vara en bitch rent ut sagt. Hon försöker skapa drama och är alldeles för klängig på Brody, ush.

Varför har du ingen bild på Stephanie i headern (menar inte det som ett klagomål, utan jag bara undrar)?
Sanningen är att jag inte alls tänkte på henne när jag bara klippte ihop headern snabbt, jag kom lixom inte på det förän efteråt! Men en ny header kommer idag eller imorgon eftersom jag inte riktigt är nöjd med den, men den har bara fått hänga kvar!

Kommer Stephanie få ett eget klipp i introt? Lite svårt att förklara, men asså när dom spelar introt på The Hills så visar dom ett klipp med personen och sen står det t.ex. "Audrina". Kommer Stephanie får en egen sån?
Jag fattar vad du menar, hehe. Ja, jag är ganska säker på att hon kommer få det eftersom hon är ju en del av Hills gänget och har setts filma många scener. Så vi kommer antagligen få se en hel del utav Stephanie!

Vad tycker du Audrina passar bäst i - ljusbrunt, mörkbrunt eller svart?
Jag tycker definitivt att hon passar bäst i ljusbrunt med slingor!


kommer audrinas pojkvän ( om hon har nån?) vara med i 6:an?
Jag tror inte att han kommer vara med lika mycket så som Spencer är med Heidi typ, utan jag tror att vi kommer se Corey typ om de är ute på någon nattklubb eller på middag tillsammans.

vet du hur man gör Lauren Conrads vågiga hår? Har du nått klipp som visar hur man gör det? Alltså hennes vardagshår.
Jag vet inget tips eller så eftersom jag så sällan har vågigt hår. Men klicka in HÄR där Linda Blom visar olika metoder för att få sitt hår lockligt och vågigt.

vilka hårfärger har Audrina haft på sista tiden?
Här har ni en bild på Audrina's förändringar på både hårfärger och utseende sedan 2006.


Vem är din favorit av gänget?
Det var inte förän i säsong 5 som jag verkligen började lägga märke till Lo, så jag säger nog henne eftersom hon på senare dar blivit riktigt snygg och har en underbar klädstil!

tror du att de lägger ner the hills efter den här säsongen? det tror iaf jag, nästan alla från början är ju borta då, lauren audrina whitney...
Det kan vara mycket möjligt eftersom Audrina kommer få sin spinoff serie osv. Men de tog ju in Kristin från Laguna Beach och jag skulle inte bli så fårvånad om det skulle dyka upp fler ansikten därifrån. Det är la bara att vänta och se.

vad tycker du om stephanies och heidis operationer?
Jag tycker att det har gått till en överdrift, speciellt med Heidi eftersom hon från början var väldigt söt och naturlig till att nu blivit en plastig barbie docka.. Och jag tror inte Stephanie har nöjt sig helt med det hon har fixat så jag bara väntar på ännu en makeover.

Var finns Lauren's bok att köpa och finns den på svenska än?
Den går att köpa på CDON.com och på några andra boksajter, men den finns tyvär inte översatt på svenska någonstans än.

kan man kolla på the hills på mtv.se asså de nya avsnitten oxo?
Ja, alltså de finns med svensk text på den svenska MTV, men det är bara till säsong 4 och de avsnitten av säsong 5 som kommit på tv där än. Den nya säsongen kommer jag att följa via MTV.com men då är dom inte översatta än.

hur mycket tid lägger du ner på bloggen och tjänar du något på bloggen?
När jag startade bloggen bodde jag i princip vid datorn! Men idag har jag lärt mig att det finns en hel del att få gjort också än att fixa med bloggen hela tiden. Så jag vill nog säga att jag försöker sitta någon timma eller 2 varje dag och besöka de hemsidor där jag brukar hitta info och bilder. Men sen måste ni också förstå att skulle jag ta en dag eller två utan bloggen så uppdaterar jag ju allt de jag missat också.
Jag tjänar pengar på bloggen ja, men det är inga BlondinBella belopp vi pratar om! Haha. Men det gämnar ut sig i gratis saker som jag får, så det är helt okej!

Skriver du i bloggen vilka som vinner i dina tävlingar, eller är det bara vinnaren som får mail och sen är det klart? :)
Det beror helt enkelt på vad det är för tävlingar! Jag har fått en massa hater kommentarer om att mina tävlingar är fake osv bara för jag inte skrivit ut vinnaren/vinnarna här på bloggen. Men jag ser inte det som en jätte viktig grej när det handlar om att priset är tandblekning eller så, jag skriver ju mest ut vinnaren när det tex handlade om Balenciaga vinnaren eller till vinnaren till Uggsen. Och till er som tror att mina tävlingar är fake bara för jag väljer att inte länka vinnarna och jag tror att vissa tänker att jag behåller saker för mig själv, så ska jag förklara för en sista gång att när man sammarbetar med företag och ger dom gratis reklam så ger de mig i princip hur många exemplar av deras produkter till mig som jag ber om. Reklam kostar en hel del men jag väljer oftast att få "betalt" i deras produkter, som tex. UGG tävlingen jag hade nyss, jag valde att välja 3 exemplar till mig själv och det var betalningen till att jag gjorde reklam för Jades24.com

Vet du om det finns någon snygg kopia av laurens chanelväska?
Ingen kopia där det är ett chanelmärke utan bara någon snygg liknande väska som är billagare än den äkta? (: skulle vara jättesnällt om du länkade till någon du hittar i så fall.
älskar bloggen den är jättebra, och älska the hills!

Tack för dina värmande ord! :) Jag såg faktiskt en skit snygg chanel kopia på Topshop här om dan, så kolla där om du har någon Topshop affär i närheten, sen finns dom ju på Gina också!