Enligt källor har Kristin och Nick Lachey något på G igen. 2006 gick det rykten om att de skulle ha en romans. Här är ett urdrag från TMZ; Nick Lachey sågs förra månaden hålla "Laguna Beach" snyggingen Kristin Cavallari's hand på A.J Discala's födelsedag på W hotel i NY. Några veckor senare sågs Nick, 32 och Kristin, 19 på samma hotell då Kristin blev bjuden på en "privat fest" i Nick's rum. När de senare kom tillbaka till Hollywood förnekade båda att det skulle vara något mellan dom.
2009's version är ganska lik den från 2006;
Nick Lachey har tydligen kommit över Vanessa Minnillo ganska fort. För ännu en gång ses han hos nu "The Hills" stjärnan Kristin. Enligt raport sågs Nick och Kristin ha det ganska mysigt när båda var på Dusk nightclub i Atlantic City, New Jersey förra helgen. Paret satt och drack champagne och drog tequila shots medans de satt och pratade oavbrutet och gav varandra kärleks blickar. Runt 3 lämnade de klubben tillsammans.


Även fast Erin är ovän med Whitney så såg hon Olivia njut av varandras sällskap på Launch of the Blackberry 29 juli.

Erin borde skippat de rosa skorna..

 


Är det en bulle i ugnen denna gången? Speidi sågs här om dan i en barnklädaffär i LA. Spencer höll ömt om Heidi's mage medans de kollade varandra i ögonen. Speidi har tidigare försökt starta bäbis rykten men inte har vi sett Heidi's mage växa. Och skulle det vara så att Heidi skulle vara gravid nu så är det ju alldeles för tidigt att veta att det ska bli en flicka.. Så jag chansar på att de är ute och shoppar baby stuff till någon kompis eller släkting. Vad tror ni?